گر قصد سفر به کشور چین را دارید باید بدانید که گردشگران ایرانی برای سفر به این کشور نیاز به دریافت ویزا دارند، در این مقاله ما همراه باشید تا انواع مختلف ویزای چین و مراحل اخذ آن را مورد بررسی قرار دهیم.
انواع ویزای چین عبارتند از ویزای تجاری، ویزای توریستی شخصی، ویزای توریستی گروهی، ویزای دانشجویی و ویزای کار.
مدارکی که به صورت مشترک برای دریافت هریک از انواع ویزای چین مورد نیاز است را در ادامه مشاهده می کنید:
1. اصل گذرنامه
2. دو قطعه عکس رنگی 4*6 به صورت تمام رخ و با زمینه سفید
3. مشخصات کامل متقضی
4. گزارش حساب بانکی و مدارک لازم برای اثبات تمکن مالی
5. بیمه نامه مسافرتی
6. سوابق دریافت ویزا و گذرنامه قبلی
اگر قصد دارید بدون تور و به صورت شخصی به کشور چین سفر کنید باید نسبت به دریافت ویزای توریستی شخصی این کشور اقدام کنید اما در صورتی که با یکی از تور چین به این کشور سفر کنید می توانید تمامی مراحل اخذ ویزا را به آژانس مسافرتی مورد نظر بسپارید، خوب است بدانید که تمامی آژانس های مسافرتی ویزای توریستی گروهی را از دربافت می کنند.
برای دریافت ویزای چین بهتر است اینترتی اقدام نکرده و به صورت حضوری به سفارت این کشور که در خیابان پاسداران شهر تهران واقع شده است مراجعه کنید.