کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:

کاربرانی که دعوت شده اند

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوع: آموزش ساخت فرم لاگین در #c

  1. #1

    مدیر بخش
    تاریخ عضویت
    مرداد -۱۳۹۱
    محل سکونت
    کاشمر.........................
    سن
    30
    نوشته ها
    594
    تشکر ها
    1,570
    تشکر شده: 1,287 بار در 484 پست
    یاد شده
    در 0 پست
    دعوت شده
    در 25 تاپیک
    میزان امتیاز
    21
    Array

    آموزش ساخت فرم لاگین در #c

    برای ساختن فرم لاگین در سی شارپ با استفاده از پایگاه داده اکسس به این گونه عمل میکنیم:
    تو این خط کتابخانه ارتباط با بانک رو وارد میکنم

    کد

     ;using System.Data.OleDb

    بقیه کدها رو تو یه دکمه میتونید بنویسید

    کد

    OleDbConnection con = new OleDbConnection(@"Provider = Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=db.mdb");


    این خط یه کانکشن میسازه توجه کنید که وقتی اسم بانک رو بدون ادرس میزنید یعنی بانک جاییه که برنامه از اونجا اجرا میشه

    کد

    ;()con.open OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter("select * from table1 where user = '" + textBox1.Text + " ' ", con ;()DataTable dt = new DataTable ;(da.Fill(dt (([if (textBox2.Text == Convert.ToString(dt.Rows[0].ItemArray[1 } ; ("شما با موفقیت وارد شدید") MessageBox.Show { else } ; ("نام کاربری یا رمز عبور وارد شده اشتباه است")MessageBox.Show { ;()con.Close

    خوب تو دستورات بالا که مهمش خط اولشه اومد و تو شرط چک کرده یه متن تکست باکس دوم با رمز یوزر فرخوانده شده یکی هست یا نه

    توجه کنید به صورت پیش فرض من یوزر و پسورد 1 و 1 رو دادم شما میتونید با بازکردن بانک هر تعداد یوزر و پسورد خواستی دلخواه اضافه کنید

    نکته : من یوزر رو کلید اصلی گرفتم چون هیچ دو نفری نباید یک یوزر داشته باشند.

    2 کاربر مقابل از M.BATIMAR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .


    هیچ موفقیتی پدید نیامده که
    در آن عشق نقشی نداشته باشد!

  2. #2
    کاربر سایت
    تاریخ عضویت
    خرداد -۱۳۹۶
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    6
    تشکر ها
    0
    تشکر شده: 0 بار در 0 پست
    یاد شده
    در 0 پست
    دعوت شده
    در 0 تاپیک
    میزان امتیاز
    0
    Array
    متن جالبی بود به کارم اومد ممنون

  3. #3
    کاربر سایت
    تاریخ عضویت
    خرداد -۱۳۹۹
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1
    تشکر ها
    0
    تشکر شده: 0 بار در 0 پست
    یاد شده
    در 0 پست
    دعوت شده
    در 0 تاپیک
    میزان امتیاز
    0
    Array
    دوستان پروژه مخفی کردن متن در تصویر دارم، بیشترش پردازش تصویر با c#
    کسی منبع خوبی میشناسه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

انجمن کامپیوتر پیام نور کاشمر در ایران خدمات رسانی خود را در سال 1391 آغاز کرده . از لحظه تولد تاکنون این انجمن همواره سعی در بکارگیری شیوه های مدیریتی جدید و خدمات نوین داشته است . انجمن ما مفتخر است که توسط کاشمر هاست میزبانی و توسط وب ایران پشتیبانی میشود.
ایمیل:rkeriz@gmail.com
یاهو: ali_a7749
موبایل:9373080284

ابزار ها
بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید: