برای ساختن فرم لاگین در سی شارپ با استفاده از پایگاه داده اکسس به این گونه عمل میکنیم:
تو این خط کتابخانه ارتباط با بانک رو وارد میکنم
کد
;using System.Data.OleDb
بقیه کدها رو تو یه دکمه میتونید بنویسید
کد
OleDbConnection con = new OleDbConnection(@"Provider = Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=db.mdb");
این خط یه کانکشن میسازه توجه کنید که وقتی اسم بانک رو بدون ادرس میزنید یعنی بانک جاییه که برنامه از اونجا اجرا میشه
کد
;()con.open OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter("select * from table1 where user = '" + textBox1.Text + " ' ", con ;()DataTable dt = new DataTable ;(da.Fill(dt (([if (textBox2.Text == Convert.ToString(dt.Rows[0].ItemArray[1 } ; ("شما با موفقیت وارد شدید") MessageBox.Show { else } ; ("نام کاربری یا رمز عبور وارد شده اشتباه است")MessageBox.Show { ;()con.Close
خوب تو دستورات بالا که مهمش خط اولشه اومد و تو شرط چک کرده یه متن تکست باکس دوم با رمز یوزر فرخوانده شده یکی هست یا نه
توجه کنید به صورت پیش فرض من یوزر و پسورد 1 و 1 رو دادم شما میتونید با بازکردن بانک هر تعداد یوزر و پسورد خواستی دلخواه اضافه کنید
نکته : من یوزر رو کلید اصلی گرفتم چون هیچ دو نفری نباید یک یوزر داشته باشند.
درباره ما
انجمن کامپیوتر پیام نور کاشمر در ایران خدمات رسانی خود را در سال 1391 آغاز کرده . از لحظه تولد تاکنون این انجمن همواره سعی در بکارگیری شیوه های مدیریتی جدید و خدمات نوین داشته است . انجمن ما مفتخر است که توسط کاشمر هاست میزبانی و توسط وب ایران پشتیبانی میشود.
ایمیل:rkeriz@gmail.com
یاهو: ali_a7749
موبایل:9373080284
Bookmarks