کاربری
کاربر گرامی به خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:

کاربرانی که دعوت شده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: نحوه بدست آوردن ریشه سایت، و تغییر آدرسها و پوشه ها

  1. #1
    کاربر سایت
    تاریخ عضویت
    دی -۱۳۹۲
    محل سکونت
    همینجا
    نوشته ها
    24
    تشکر ها
    22
    تشکر شده: 9 بار در 6 پست
    یاد شده
    در 0 پست
    دعوت شده
    در 0 تاپیک
    میزان امتیاز
    0
    Array

    help نحوه بدست آوردن ریشه سایت، و تغییر آدرسها و پوشه ها

    با توجه به مشکلی که در [ اینجا ] واسم بوجود اومده بود، ترجیح دادم واسه این مبحث، تاپیک جدید باز کنم .


    یک مسأله که ممکنه واسه خیلی ها بوجود اومده باشه ( چه php و چه asp.net ) اینه که چطوری میتونم ادرس دهی سایت رو به عنوان روت انجام بدم .

    مثلاً الان من داخل منو گزینه "تماس با ما - rootsite/contactus.php " رو قرار دادم .
    اما زمانی که میخوام از صفحه مدیریت ، یا پنل کاربری ( کلاً هر صفحه ای که داخل یه پوشه قرار داشته باشه) وارد اون پوشه بشم، اسم اون پوشه رو قبل این صفحه اضافه میکنه که باعث میشه صفحه من باز نشه .
    مثلاً :مثلاً این ساختار رو دقت کنید .
    فایل اصلی در ریشه خود سایت کنار فایل index.php قرار دارد.
    rootsite/contactus.php

    حالا من داخل صفحه admin_cp.php با این آدرس هستم:
    rootsite/admin/admin_cp.php

    اگه الان، روی منو تماس با ما کلیک کنم، آدرس به این عوض میشه :
    rootsite/admin/contact.php


    تشکرات :


    ویرایش توسط iranh00 : ۱۶ ۱۰ -۱۳۹۲ در ساعت 23:50

  2. #2
    مدیریت کل سایت
    تاریخ عضویت
    مرداد -۱۳۹۱
    محل سکونت
    R00T
    نوشته ها
    1,849
    تشکر ها
    2,295
    تشکر شده: 2,900 بار در 1,282 پست
    یاد شده
    در 0 پست
    دعوت شده
    در 12 تاپیک
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    37
    Array
    برای دریافت روت یا کلا به قول ما بازی با آدرس میتونید از تابع :

    <?کد PHP

    $_SERVER['']; 

    استفاده کنید این تابع کارش دریافت آدرس دامنه و آی پی و حتی آدرس صفحه ای که الان در اون هستید هست ..

    برای مثال برای مشکل شما فکر کنم این مشکلتون رو بر طرف کنه

    <?کد PHP

    $_SERVER['REMOTE_ADDR']; 

    میتونید دستورات دیگر رو در سایت php.net مشاهده کنید ...

    چند نمونه :

    دریافت آدرس کامل پوشه بدون ادرس دامین :

    <?کد PHP

    $_SERVER['REQUEST_URI'

    یا :

    <?کد PHP

    $_SERVER['PHP_SELF'



    ادامه کد ها در سایت php.net

    تشکرات :


    ما همه انسانیم و اشتباه میکنیم،
    اما زندگی اشتباهاتی که مرتکب میشویم نیست،زندگی قدمهایی است که برای جبران آنها بر میداریم
    -------------------------------------------------------------

    فروش هاست و دامنه
    کاشمر هاست
    فروش ویژه برای سایت انجمن کامپیوتر پیام نور کاشمر با کد تخفیف :
    KPNU-CSC


  3. #3
    کاربر سایت
    تاریخ عضویت
    دی -۱۳۹۲
    محل سکونت
    همینجا
    نوشته ها
    24
    تشکر ها
    22
    تشکر شده: 9 بار در 6 پست
    یاد شده
    در 0 پست
    دعوت شده
    در 0 تاپیک
    میزان امتیاز
    0
    Array

    “ نوشته اصلی توسط Abd0LLaHp0r نمایش پست ها


    برای مثال برای مشکل شما فکر کنم این مشکلتون رو بر طرف کنه

    <?کد PHP

    $_SERVER['REMOTE_ADDR']; 



    نشد ! هیچ کدوم کار نکرد.
    ببینید، نمیشه مثلاً یه راهکاری ایجاد کرد که ؛ زمانی که میخوام وارد لینکی بشم، اول اون لینک بره روی لوکال هاست، بعد بیاد داخل پوشه مربوط !

    اصلاً نمیدونم چطوری باید به این پی اچ پی زبون نفهم، بفهمونم من الان کجام، و چه مسیری رو باید عوض کنه همش !

  4. #4
    مدیریت کل سایت
    تاریخ عضویت
    مرداد -۱۳۹۱
    محل سکونت
    R00T
    نوشته ها
    1,849
    تشکر ها
    2,295
    تشکر شده: 2,900 بار در 1,282 پست
    یاد شده
    در 0 پست
    دعوت شده
    در 12 تاپیک
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    37
    Array
    منظور شمارو نمیفهمم که چی میخایین ...از لینک های دات استفاده کنید .. ببینید حل میشه ..

    برای برگشت میتونید از ../ استفاده کنید .. مثلا داخل پوشه ادمین هستید و میخاید یه لینک داشته باشیدکه با زدن روی اون برید به ایندکس روت .. فاصله یک پوشه هست :

    کد

    ../index.php
    این آدرس یک پوشه بر میگرده و ایندکس رو اجرا میکنه ..

    تشکرات :


    ما همه انسانیم و اشتباه میکنیم،
    اما زندگی اشتباهاتی که مرتکب میشویم نیست،زندگی قدمهایی است که برای جبران آنها بر میداریم
    -------------------------------------------------------------

    فروش هاست و دامنه
    کاشمر هاست
    فروش ویژه برای سایت انجمن کامپیوتر پیام نور کاشمر با کد تخفیف :
    KPNU-CSC


  5. #5
    مدیریت کل سایت
    تاریخ عضویت
    مرداد -۱۳۹۱
    محل سکونت
    R00T
    نوشته ها
    1,849
    تشکر ها
    2,295
    تشکر شده: 2,900 بار در 1,282 پست
    یاد شده
    در 0 پست
    دعوت شده
    در 12 تاپیک
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    37
    Array
    از این راه هم میتونید استفاده کنید ...

    اول پروژتون اینو بزارید :

    <?کد PHP

    define('MAINPATH',dirname(__FILE__)); 

    مثالشم برای استفاده :

    <?کد PHP

    echo MAINPATH.'/images/about01.jpg'

    اینم روت یا آدرس رو میده ..ولی بازم میگم ..منظورتون رو کامل نفهمیدم ...

    تشکرات :


    ما همه انسانیم و اشتباه میکنیم،
    اما زندگی اشتباهاتی که مرتکب میشویم نیست،زندگی قدمهایی است که برای جبران آنها بر میداریم
    -------------------------------------------------------------

    فروش هاست و دامنه
    کاشمر هاست
    فروش ویژه برای سایت انجمن کامپیوتر پیام نور کاشمر با کد تخفیف :
    KPNU-CSC


  6. #6
    کاربر سایت
    تاریخ عضویت
    دی -۱۳۹۲
    محل سکونت
    همینجا
    نوشته ها
    24
    تشکر ها
    22
    تشکر شده: 9 بار در 6 پست
    یاد شده
    در 0 پست
    دعوت شده
    در 0 تاپیک
    میزان امتیاز
    0
    Array

    “ نوشته اصلی توسط Abd0LLaHp0r نمایش پست ها

    از این راه هم میتونید استفاده کنید ...
    اول پروژتون اینو بزارید :

    <?کد PHP

    define('MAINPATH',dirname(__FILE__)); 

    این رو هم تست کردم نشد، این مسیر پوشه ویندوز رو بر میگردونه که کلاً جواب نمیده !

    تشکرات :



  7. #7
    کاربر سایت
    تاریخ عضویت
    دی -۱۳۹۲
    محل سکونت
    همینجا
    نوشته ها
    24
    تشکر ها
    22
    تشکر شده: 9 بار در 6 پست
    یاد شده
    در 0 پست
    دعوت شده
    در 0 تاپیک
    میزان امتیاز
    0
    Array

    “ نوشته اصلی توسط Abd0LLaHp0r نمایش پست ها

    .ولی بازم میگم ..منظورتون رو کامل نفهمیدم ...
    شرح ماجرا رو به صورت عکس گذاشتم :

    این عکس نشون میده که وضعیت الان من هست، که آدرس لینک رو به آدرس جاری میچسبونه که اشتباهه
    آدرسدهی-اشتباه.jpg

    این عکس، چیزی هست که من میخوام باشه :
    آدرسدهی-درست.jpg

    البته، فکر کنم نشه از "../" استفاده کرد، چون اینطوری لینک ثابت میگیره، و اگه از صفحه دیگه ای این لینک فراخوانی بشه، مشکل دار میشه.

    اینم بگم، که من این منو رو داخل یه فایل دیگه به نام "menu.php" درست کردم که هرجا خواستم بتونم به راحتی با include کردن ، منو رو به صفحه مورد نظرم اضافه کنم . واسه همینم گفتم نمیشه منو رو با استفاده از "/.."ها تغییر داد.
    ---------------------
    چرا عکس ها کوچیک هستن !؟

  8. #8
    مدیریت کل سایت
    تاریخ عضویت
    مرداد -۱۳۹۱
    محل سکونت
    R00T
    نوشته ها
    1,849
    تشکر ها
    2,295
    تشکر شده: 2,900 بار در 1,282 پست
    یاد شده
    در 0 پست
    دعوت شده
    در 12 تاپیک
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    37
    Array
    آدرس بالایی تون که کلا اشتباهه ..اونجاشم loaclhost/shop2/admin/maindet.php هست .. در کل اینو تست کنید :

    به این شکل :

    <?کد PHP

    $link="http://".$_SERVER['SERVER_NAME']."/".$_SERVER['SCRIPT_NAME'][1]; 

    echo 
    "<a href=$link/maindet.php > link </a>"

    تصاویر رو اگه میخاید بزرگ باشن توی آپلود سنتر سایت آپلود کنید و کپی کنید .

    تشکرات :


    ما همه انسانیم و اشتباه میکنیم،
    اما زندگی اشتباهاتی که مرتکب میشویم نیست،زندگی قدمهایی است که برای جبران آنها بر میداریم
    -------------------------------------------------------------

    فروش هاست و دامنه
    کاشمر هاست
    فروش ویژه برای سایت انجمن کامپیوتر پیام نور کاشمر با کد تخفیف :
    KPNU-CSC


  9. #9
    کاربر سایت
    تاریخ عضویت
    دی -۱۳۹۲
    محل سکونت
    همینجا
    نوشته ها
    24
    تشکر ها
    22
    تشکر شده: 9 بار در 6 پست
    یاد شده
    در 0 پست
    دعوت شده
    در 0 تاپیک
    میزان امتیاز
    0
    Array

    “ نوشته اصلی توسط Abd0LLaHp0r نمایش پست ها

    آدرس بالایی تون که کلا اشتباهه ..اونجاشم loaclhost/shop2/admin/maindet.php هست .. در کل اینو تست کنید :

    به این شکل :

    <?کد PHP

    $link="http://".$_SERVER['SERVER_NAME']."/".$_SERVER['SCRIPT_NAME'][1]; 

    echo 
    "<a href=$link/maindet.php > link </a>"

    باز هم ...

    من کد شما رو اول فایل منو قرار دادم
    کدی که متغیر رو فراخوانی کردم :

    <?کد PHP

    echo '      <a href="' .$link.'/maindet.php" title="سبد کالا ">سبد کالا</a>'

    و خروجی لینک به این صورت شد :

    http://localhost/s/maindet.php

    متوجه اون حرف S، نشدم، که البته با عوض کردن مقدار [1] این حرف هم عوض میشد، اما نفهمیدم از کجا اومد !
    ویرایش توسط iranh00 : ۱۷ ۱۰ -۱۳۹۲ در ساعت 16:18

  10. #10
    مدیریت کل سایت
    تاریخ عضویت
    مرداد -۱۳۹۱
    محل سکونت
    R00T
    نوشته ها
    1,849
    تشکر ها
    2,295
    تشکر شده: 2,900 بار در 1,282 پست
    یاد شده
    در 0 پست
    دعوت شده
    در 12 تاپیک
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    37
    Array
    [1] رو حذفش کنید ببینید چی میشه
    ما همه انسانیم و اشتباه میکنیم،
    اما زندگی اشتباهاتی که مرتکب میشویم نیست،زندگی قدمهایی است که برای جبران آنها بر میداریم
    -------------------------------------------------------------

    فروش هاست و دامنه
    کاشمر هاست
    فروش ویژه برای سایت انجمن کامپیوتر پیام نور کاشمر با کد تخفیف :
    KPNU-CSC


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

انجمن کامپیوتر پیام نور کاشمر در ایران خدمات رسانی خود را در سال 1391 آغاز کرده . از لحظه تولد تاکنون این انجمن همواره سعی در بکارگیری شیوه های مدیریتی جدید و خدمات نوین داشته است . انجمن ما مفتخر است که توسط کاشمر هاست میزبانی و توسط وب ایران پشتیبانی میشود.
ایمیل:rkeriz@gmail.com
یاهو: ali_a7749
موبایل:9373080284

ابزار ها
بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید: